Informació i recomanacions

PUNT DE TROBADA, ITINERARI I ARRIBADA
Ens trobarem a les 10.30 a la plaça de ca’n Pere Ignasi, a Campos. A les 11.00 sortirem puntuals cap a Llucmajor. L’itinerari transcorrerà a través del poble, i arribades a la carretera, caminarem en fila estreta per un dels costats. El recorregut fa 14,8 km i haurà cotxes de suport. L’arribada està prevista damunt les 14.00 al passeig Jaume III, a Llucmajor, on ens concentrarem fins a l’hora de dinar. En arribar, hi haurà una glosada i parlaments.

DINAR
Dinarem totes plegades d’un arròs al mateix passeig Jaume III, vegà i sense gluten. Preguem que, qui vulgui dinar, empleni el formulari d’inscripcions, per tal d’ajustar les racions. El cost del dinar serà de 5 €.

MESURES DE SEGURETAT
Per tal de garantir l’accés a la informació i la seguretat de tots els assistents, hi haurà membres de l’organització amb armilles grogues repartides per tota la teringa. Ens escoltaran en tot moment una patrulla de policia, una ambulància i un cotxe d’avituallament i transport per si algú no pogués continuar caminant.

TRANSPORT

De moment vos proposam les següents opcions per desplaçar-vos a la marxa:

Mentrestant anirem informant a mesura que rebem més inscripcions i facem les gestions pertinents.

Opció A) Amb transport públic

ANADA

 • Des de Palma i Llucmajor es pot agafar l’autobús de la línia Campos – Palma (L500). Aquest autobús surt de Palma a les 10 h a l’Estació Intermodal (Plaça d’Espanya) i passa per Llucmajor (centre) a les 10.30 h. Arriba a Campos a les 10.45h, la parada d’autobús més propera al punt de trobada (Plaça de Can Pere Ignasi, en color rosa al mapa) és la segona aturada (Av. de la Verge):

 • Des de Felanitx  la línia Portocolom – Palma (L491) no circula per Campos i Llucmajor els caps de setmana (entre setmana si que circula per aquestes poblacions però no hi fa aturades).
 • Des de Manacor la línia Santanyí – Manacor (L495) no opera els caps de setmana.

TORNADA

 • Cap a Palma surt un autobús des de Llucmajor (línia L500) a les 18.40 h.
 • Cap a Campos es pot agafar un autobús des de Llucmajor (línia 500) en els següents horaris: 15.35, 20:05. 20:45.**

La parada d’autobús més propera des del lloc del dinar (Passeig Jaume III, en color rosa al mapa) és la darrera (Ronda Migjorn – C/ Bisbe Roig):

El preu del bitllet senzill (anada) són 5,10 €, el bitllet d’anada i tornada són 10,20 €. En aquest enllaç trobareu informació detallada dels horaris i preus.

** Al formulari d’inscripcions teniu una casella per a marcar si voldreu tornar a Campos a un horari diferent del del transport públic, que és massa prest per qui vulgui quedar a dinar. Cercarem solucions per tota aquesta gent, sigui en autocar o vehicles privats.

Opció B) Amb cotxe particular (compartint cotxes)

ANADA

Per als que venguin en cotxe particular (amb bicicleta o sense), es marcaran una sèrie de punts de trobada per intentar aprofitar al màxim els cotxes particulars. Els llocs i les hores seran:

 • A Palma a les 9:30 a l’Ocimax.
 • A Llucmajor a les 10:00 a l’Avinguda de Carles V, nº13. Fruiteria S’Hort de Llucmajor.
 • A Felanitx a les 10:00 davant de l’aparcament del LIDL.
 • A Manacor a les 10:00 a la plaça Gabriel Galmés.
 • A Inca  a les 9:15 a l’aparcament del bar-restaurant Antony’s.
 • A Esporles a les 9:30 a l’aparcament de sa Vilanova.

TORNADA

L’organització oferirà un autobús per tornar de Llucmajor a Campos amb sortida a les 17.00h de Llucmajor. Aquest servei serà gratuït per als i les marxaires i probablement (ho confirmarem més endavant) s’hi podran transportar bicicletes (màxim 10, per ordre d’arribada).

RECOMANACIONS
Recomanam als assistents anar vestits amb roba vistosa i calçats amb bones espardenyes per a caminar. També és recomanable dur aigua i berenar, però sobretot aigua. Hi haurà mariol·los grocs de la campanya antiautopista per qui en vulgui. El preu és de 10 euros.

Inscriu-te a la marxa

Comparteix: